Sedat Peker Süleyman Soylu : E1rzatzzwk1npm - İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in tartışma yaratan iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı.

Sedat Peker Süleyman Soylu : E1rzatzzwk1npm - İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in tartışma yaratan iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı.. Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Peker açıklamasının devamında, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Benimle ilgili bir tweet atmış pislik, mafya demiş. Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede süleyman soylu'nun verdiğini söylerken, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? diye konuştu. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi.

Koruma polisimi sen vermedin mi? Sedat peker'in bu iddialarına süleyman soylu da sosyal medyadan cevap verdi. Bir tweett atmış bana 'pislik mafya' demiş. 'hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi'. Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla.

X9q1utxvzhwk M
X9q1utxvzhwk M from cdn1.ntv.com.tr
Bir arkadaş aradı dedi ki, süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon! İçişleri bakanı süleyman soylu, suç örgütü lideri sedat peker'e seslenerek, ben adalete teslimim. Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla. Koruma polisimi sen vermedin mi? dedi. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Süleyman soylu tarafından hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı.

İntihar olayıyla ilgili süleyman soylu'ya seslenen peker, silivri'de intihar eden emniyet müdürünü anlatsana?

Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok, orayı berat yönetiyor, her şeyi o sedat peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden sinyaller var. Koruma polisimi sen vermedin mi? Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla. Süleyman soylu tarafından hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı. Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Cenazede görüştük, ben yurtdışına kaçmadan, kaçmak demeyelim. Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede süleyman soylu'nun verdiğini söylerken, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? diye konuştu. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkındaki sözlerinin ardından soylu'dan açıklama geldi. Koruma polisimi sen vermedin mi? diye sordu. Hadi biri mafyatik bir tip kullandığı dil yaşadığı dünyaya uygun çok yadırgatmıyor, peki ya diğeri bir bakan. Sedat peker, sayın i̇çişleri bakanımız süleyman soylu, temiz süleyman, aslan süleyman. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Benimle ilgili bir tweet atmış pislik, mafya demiş.

Soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon! Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Son Dakika Kemal Kilicdaroglu Na Sedat Peker Yaniti Suleyman Soylu Paylasti Son Dakika Milliyet
Son Dakika Kemal Kilicdaroglu Na Sedat Peker Yaniti Suleyman Soylu Paylasti Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Peker, bir arkadaş aradı dedi ki, 'süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura bakmasın.' Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol dedi. Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Benimle ilgili bir tweet atmış pislik, mafya demiş. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisi hakkındaki açıklamalarına sert sözlerle karşılık verdi. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Peker açıklamasının devamında, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi;

Peker'e cevap veren soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum dedi, peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söyledi. Ondan önce de organize suç örgütü demişti. Ülkene gel, adalete teslim ol. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol dedi. Bir arkadaş aradı dedi ki, süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura. 'hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi'. Organize suç örgütü yöneticisi olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, ben onu. Koruma polisimi sen vermedin mi? Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Soylu, mehmet ağar'ın açıklamalarına da yanıt verdi. Sedat peker, kripto para dolandırıcısı faruk fatih özer ile fotoğrafları ortaya çıkan süleyman soylu'nun öz yeğeni hasan berk işık hakkında da konuştu. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkındaki sözlerinin ardından soylu'dan açıklama geldi.

Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok, orayı berat yönetiyor, her şeyi o sedat peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden sinyaller var. Sedat peker'in videosunun ardından açıklama yapan soylu, 'hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım' dedi. Koruma polisimi sen vermedin mi? Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Organize suç örgütü yöneticisi olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, ben onu.

Iugsazafc M Xm
Iugsazafc M Xm from cdn.aydinlik.com.tr
Cenazede görüştük, ben yurtdışına kaçmadan, kaçmak demeyelim. Sedat peker'in bu iddialarına süleyman soylu da sosyal medyadan cevap verdi. 'hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi'. Peker'e cevap veren soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum dedi, peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söyledi. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon!#sedatpeker #süleymansoylu #raconherkese merhaba dostlar ben heros,20 yaşındayım ve ilköğretim matematik. İçişleri bakanı süleyman soylu, son günlerde sedat peker tarafından ortaya atılan iddialara ve bunlara dayanarak haber yapan gazeteciler için açıklamada. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi.

Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol dedi.

Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Soylu, mehmet ağar'ın açıklamalarına da yanıt verdi. Sedat peker'in videosunun ardından açıklama yapan soylu, 'hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım' dedi. Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede süleyman soylu'nun verdiğini söylerken, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? diye konuştu. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Soylu'nun kendisine koruma polisi verdiğini belirterek, sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? ifadelerini kullandı. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok insanın canını acıttı. Peker açıklamasının devamında, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Organize suç örgütü lideri sedat peker'in suçlamalarının ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan da açıklama geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker'in açıklamalarının ardından twitter'dan paylaşımda bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. İçişleri bakanı süleyman soylu, suç örgütü lideri sedat peker'e seslenerek, ben adalete teslimim.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama